onsdag 17 mars 2010

Teknisk support

T
eknisk Support
Uppgraderingsproblem Make 1.0
Till tekniska supporten
Förra året uppgraderade jag från Pojkvän 5.0 till Make 1.0 och märkte då att det nya programmet gjorde oväntade ändringar i kontomodulerna, minskade åtgången till blomster- och juvelprogrammen som fungerade oklanderligt under Pojkvän 5.0. Dessutom så avinstallerade Make 1.0 en massa andra användbara program såsom Förälskelse 9.9. Vidare har Make 1.0 installerat en del oönskade program som Tipslördag 5.0 och Dagens Dubbel 3.5. Samtal 8.0 kan ej längre köras och Storstädning 2.6 kraschar hela systemet. Jag har, utan framgång, försökt att köra Gnäll och Tjat 5.3 för att lösa problemen.
/Desperat

Hej Desperat!
Du bör notera att Pojkvän 5.0 är ett underhållningsprogram. Make 1.0 däremot är ett operativsystem. Försök att köra kommandot C:JAG TRODDE ATT DU ÄLSKADE MIG från kommandoraden. Kör även Tårar 6.2. Make 1.0 borde då, automatiskt, köra Skyldig 3.0 och Blommor 7.0. Men se upp, allt för frekvent användning kan resultera i att Make 1.0 övergår till Tjurig tystnad 2.5, Happyhour 7.0 eller Öl 6.1. Öl 6.1 är ett mycket otrevligt program som skapar "Snarka högt"-ljudfiler. Installera INTE Svärmor 1.0! Du bör ej heller återinstallera tidigare avinstallerade versioner av Pojkvän. Dessa stöds ej av Make 1.0 och kommer att göra att programmet kraschar totalt.
Som sammanfattning är Make 1.0 ett suveränt program, givet dess begränsade minneskapacitet och att det inte har förmåga att snabbt lära sig nya funktioner. Överväg att köpa tredjepartsprogramvara för att öka prestandan. Personligen rekommenderar jag SexigMat 3.0 och Underkläder 5.3.
/teknisk support

Inga kommentarer: